Στο πάνελ: ο Β.Αυγουλάς. ο Θ.Θεοδωρόπουλος, ο Η. Τσίγκας, ο Α. Γούλας, η Μ. Τσιστιμπίκου, ο Θ. Δεληγιάννης και ο πατήρ Γεώργιος

Την Παρασκευή το μεσημέρι στις 28/09 ,συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ οι συντελεστές της εκδήλωσης και παρουσίασαν τα αποτελέσματα της εκδήλωσης που ήταν πολλά και σημαντικά.

Για τον σκοπό αυτό βρέθηκε στην Καρδίτσα ο Βαγγέλης Αυγουλάς που είναι ο ίδιος τυφλός και εκπροσωπεί στην Ελλάδα την συγκεκριμένη εκδήλωση που έχει ξεκινήσει από τη Γαλλία και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά, ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος που ήταν ο κύριος διοργανωτής της εκδήλωσης, αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν, ανέφερε ότι με τα χρήματα που προέκυψαν από την εκδήλωση, ένα συμπολίτης άτομο με αναπηρία, βοηθήθηκε και πλέον σήμερα μένει σε ένα σπίτι που είναι τακτοποιημένο πολεοδομικά, έχει ρεύμα και νερό και του παρέχει μια αξιοπρεπή διαβίωση μιας και εδώ και χρόνια ζούσε εκεί σε άθλιες συνθήκες και καμία υπηρεσία δεν τον βοηθούσε.

Παρόν ήταν και ο ίδιος ο άνθρωπος που βοηθήθηκε, ο οποίος ευχαρίστησε τους φορείς για την βοήθειά τους. Οι φορείς ζήτησαν ευγενικά από τους δημοσιογράφους να μην αναφερθεί το όνομά του.

Ο Ευάγγελος Αυγουλάς ανέφερε ότι η εκδήλωση της 28ης Απρίλη ήταν άκρως επιτυχημένη και καλό θα ήταν να γίνονταν και του χρόνου, ενώ αναφέρθηκε και στο απτό αποτέλεσμα που ήταν η βοήθεια σε έναν συνάνθρωπό μας με ειδικές ανάγκες.

Τον φάκελο της τακτοποίησης του ακινήτου ανέλαβε αφιλοκερδώς ο μηχανικός Αλέξανδρος Γούλας και πληρώθηκαν μόνο τα χρήματα για τα παράβολα και οι οφειλές στις υπηρεσίες. Ο ίδιος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα όσα έγιναν για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο εκπρόσωπος της Ιεράς μητρόπολης π. Γεώργιος, μετέφερε την ευαρέσκεια του μητροπολίτη μας και ανέφερε ότι η εκκλησία θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε τέτοια ενέργεια.

Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος του νομαρχιακού σωματείου ΑΜΕΑ Ηλίας Τσίγκας που εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης, ο εκπρόσωπος της συνεταιριστικής τράπεζα Καρδίτσας Θωμάς Δεληγιάννης που δήλωσε ότι ομόφωνα το Δ.Σ. της τράπεζας αποφάσισε να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και η Μαρία Τσιτσιμπίκου που δήλωσε ότι το ΚΔΑΠ θα είναι κοντά σε κάθε τέτοια εκδήλωση.

Ακολούθως το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας, έδωσε στον κ. Αυγουλά ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Το Δ.Σ. του συλλόγου Τριτεκνων Ν. Καρδίτσας και ο πρόεδρος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους συντελεστές της επιτυχημένης εκδήλωσης ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Π.Ε.Δ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρό της Γεώργιο Κωτσό.

Χορηγοί και συνδιοργανωτές ήταν οι κάτωθι:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΦΕΡΣΑΛΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΟΠΑΠ ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Θ.& Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ

ΘΕΟΝΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΝΕΡΟ

ΚΔΑΠ ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΥ-ΜΠΑΡΟΥΤΑ

Ι. ΚΤΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΚΤΗΜΑ ΧΑΛΙΛΗ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΖΑΧΟΥΘΩΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α. Μ. Ε. Α.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ <ΑΠΟΗΧΟΣ>

Πρέπει να τονίσουμε ότι , χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα είχαμε αυτή την μεγάλη επιτυχία και βεβαίως δεν θα μπορούσαμε να τακτοποιήσουμε πολεοδομικά να ηλεκτροδοτήσουμε και να υδρεύσουμε την κατοικία του αναξιοπαθούντος συμπολίτη μας.

TΟ Δ.Σ.

Δήλωση Γιώργου Κωτσού, Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δημάρχου Μουζακίου:

Το δείπνο στο σκοτάδι, υπήρξε μια πρωτοποριακή εκδήλωση για το νομό Καρδίτσας και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να είναι τόσο επιτυχημένη.

Η σημερινή εκδήλωση που παρουσιάζει και το φιλανθρωπικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης μας χαροποιεί ως ΠΕΔ ιδιαίτερα, μιας και αποδείχθηκε ότι κάναμε πολύ καλά που την στηρίξαμε.

Είμαι σίγουρος ότι ο δραστήριος σύλλογος τριτέκνων και ο θαυμάσιος άνθρωπος Βαγγέλης Αυγουλάς θα συνεργασθούν και στο μέλλον για ανάλογες εκδηλώσεις που επίσης θα μας βρουν συμπαραστάτες.


Μπορείτε να δείτε βίντεο από τη Συνέντευξη Τύπου από τη σελίδα μας στο Facebook: Δείπνο στο Σκοτάδι