Αθήνα 12.06.2019

| Mercedes-Benz

Πρωτότυπη εκδήλωση ενδυνάμωσης των σχέσεων των εταιρικών της στελεχών και εξοικείωσης με την αναπηρία διοργάνωσε η Mercedes-Benz σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια.

Πενήντα  στελέχη της εταιρείας έζησαν το πρωτότυπο και βιωματικό δείπνο στο σκοτάδι στην Αθήνα την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, στο Κρητικό Κέντρο Αόρη.

Η βραδιά έκλεισε με παραδοσιακό κρητικό πρόγραμμα από τον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Κακλή και το συγκρότημά του.

Ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια Βαγγέλης Αυγουλάς δήλωσε:

“Το Δείπνο στο Σκοτάδι αποτελεί πλέον πανελλαδική επιλογή εταιρικής κοινωνικής ευθύνης!

Η αρχή έγινε με 50 στελέχη της Mercedes-Benz Hellas που απόλαυσαν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία με απόφαση της εταιρίας τους και χάρη στη διαμεσολάβηση της ethelon.”

Το απόλυτο σκοτάδι είναι η απαραίτητη συνθήκη για ένα δείπνο, στο οποίο οι συμμετέχοντες βιώνουν για λίγο την καθημερινότητα ενός ατόμου με απώλεια όρασης. Οι υπόλοιπες αισθήσεις, όπως η αφή και η όσφρηση παίρνουν τον πρώτο ρόλο κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης βιωματικής εμπειρίας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση για σοβαρές οφθαλμολογικές παθήσεις που επιφέρουν απώλεια όρασης.

♦ Αλφαβητικά οι έμπειροι εθελοντές της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» που συντέλεσαν στην επιτυχία αυτής της βιωματικής εκδήλωσης:

Αμπατζής Δημήτρης, Αυγουλάς Ευάγγελος, Γεωργαντάς Γιάννης, Γεωργαντά Σταυρούλα, Γεωργαντά Χρυσάνθη, Γιαρένη Αναστασία, Δρούλια Μαρία, Κιούση Θάλεια, Κουρουμπλής Λευτέρης, Μάργαρη Μαρία, Μαρκοπούλου Ελένη, Νίκας Γεώργιος,  Ράπτης Νικόλαος,  Τσαγκρώνης Γιώργος.

❓ Πως έζησαν την εμπειρία όσοι ήταν εκεί;

.

.

.

Δείτε εδώ ⤵️