Στη σκηνή διοργανωτές, εθελοντές και επίσημοι παρευρισκόμενοι όταν άνοιξαν τα φώτα.

Αθήνα 12.03.2024

| 20ο Δείπνο στο Σκοτάδι

✤ “Ένα από τα πλέον συναρπαστικά δείπνα της ζωής μου. Χαίρομαι που παρευρέθηκα.”

Ηλίας Μαμαλάκης

Η ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”, διοργάνωσε για 20η φορά στην Ελλάδα, το πετυχημένο “Δείπνο Στο Σκοτάδι”, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, στο Κρητικό Κέντρο “Αόρη”!

Πάνω από 3.500 άτομα πλέον, έχουν απολαύσει βιωματικά, αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, επιλέγοντας να δειπνήσουν αφήνοντας την όρασή τους για λίγο έξω από το εστιατόριο, με την καθοδήγηση εκπαιδευμένων τυφλών και βλεπόντων εθελοντών της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο γνωστός chef κ. Ηλίας Μαμαλάκης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, η τυφλή συγγραφέας κα Χριστίνα Σαρρή, ο καλλιτέχνης και εκπρόσωπος της ΑΜΚΕ “Σπουδαία Events” κ. Χρήστος Πανοηλίας, ο συγγραφέας κ. Στέφανος Ξενάκης, καθώς και αντιπροσωπία στελεχών του Υπερταμείου και της Praktiker Hellas.

Το συγκεκριμένο Δείπνο Στο Σκοτάδι, συνδιοργανώθηκε με τη Λέσχη Lions Αθηνών , στο πλαίσιο εορτασμού 70 ετών από την ίδρυση της λέσχης.

Από πλευράς των Lions μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο  προηγούμενος Κυβερνήτης και Πρόεδρος της Λέσχης Αθηνών Kωνσταντίνος Λυμπέρης, η Κυβερνήτης του Θέματος 117Α Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Μαρία Πολίτου, ο B’ Αντικυβερνήτης Γιώργος Πατεράκης, οι προηγούμενοι Πρόεδροι Συμβουλίου Κυβερνητών Σπύρος Σερεμίδης και Αιμίλιος Χρυσόπουλος.

Όταν άναψαν τα φώτα, τα 104 άτομα έγιναν μια παρέα και διασκέδασαν με τους Βεντούρη Κώστα, Βήτα Στέργιο και Τσιμπίδα Κώστα.

✤ “Ουδέν οίδα, όπως είπε και ο Σωκράτης! Απόψε οίδα κάτι πολύτιμο! Σας ευχαριστώ για αυτήν την εμπειρία! Υποκλίνομαι!”

Βίκυ Βαφάκου, Λέσχη Lions Σπάρτη

✤ “Σήμερα μετά από χρόνια είδαμε πράγματα που τόσα χρόνια είμασταν τελείως «τυφλοί». Υπόσχομαι από τη σημερινή «ξεστραβωμάρα» μου να μπορέσω να φωτίσω κι άλλους να δουν το πραγματικό φως στη ζωή τους.”

Δημήτρης Βερβεσός, Πρόεδρος Δ.Σ.Α. 12/3/2024

♦ Η επιτυχία της εκδήλωσης βασίζεται πάντα στις εθελόντριες και τους εθελοντές της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε (αλφαβητικά):

Αλεξανδρίδου Κωνσταντίνα, Αντωνάκης Μάρκος, Αυγουλάς Ευάγγελος, Γιαρένη Αναστασία, Δρούλια Μαρία, Καναβού Στέλλα, Κιούση Θάλεια, Κόνιαρη Άννα, Κουρουμπλής Λευτέρης, Κρικέλη Άννα, Μαντέλος Παύλος, Μπούσι Τζουλιέτα, Νανόπουλος Θοδωρής, Ράπτης Νίκος, Σαρτζετάκης Θοδωρής, Σταθακοπούλου Αριάννα, Τσαγκρώνης Γιώργος

❓ Πως έζησαν την εμπειρία όσοι ήταν εκεί;

.

.

.

Δείτε εδώ ⤵️