Στο άνοιγμα των φώτων ο Βαγγέλης Αυγουλάς με καλεσμένους και εθελοντές στη σκηνή

Αθήνα 13.12.2022

| Dinner in the Dark Limited Edition

“Βαγγέλη Αυγουλά σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την υπέροχη και μοναδική εμπειρία που μας έδωσες τη δυνατότητα να ζήσουμε. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ!”

Θοδωρής Κατσίκης

“Μοναδική εμπειρία, είναι αλλιώς πλέον η οπτική μου για τη ζωή…”

Αναστάσης

“120 λεπτά αρκούν για να σε κάνουν να δεις τη ζωή και την καθημερινότητα με άλλα μάτια. Συνέχισε το υπέροχο έργο!”

Δανάη-Ευανθία

“Μοναδική εμπειρία με μοναδικά συναισθήματα… Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, τον αγαπημένο μας Βαγγέλη και τους εκπληκτικούς εθελοντές. Από εδώ και πέρα είναι σίγουρο ότι θα βλέπουμε τη ζωή με άλλα ΜΑΤΙΑ! Σας ευχαριστούμε πολύ!”

Κατερίνα Καρύδη

“Όποιος γνωρίζει τον Βαγγέλη ή είναι φίλος του… είναι τυχερός άνθρωπος! Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές.”

Άκης Δείξιμος

“Μια υπέροχη εμπειρία με μιαν έλλειψη εμπειρίας, αυτής της όρασης, η οποία όμως μας έδωσε το δώρο της ενόρασης!”

Γλυκερία

“Βλέποντας με άλλα μάτια απόψε τα βιώσαμε όλα πιο έντονα. Η όρεξή μας ήταν μεγαλύτερη από ποτέ και για το φαγητό αλλά κυρίως για την επικοινωνία με τον διπλανό μας. Απελευθερώθηκε η φαντασία μας, αλλά κυρίως η καρδιά μας για να μπορεί να τα βλέπει όλα από εδώ και πέρα με άλλα μάτια…”

Σοφία + Γιάννης

“Μέσω της εμπειρίας αυτής, η αίσθηση της αφής μας βοήθησε να ενωθούμε…”

Γιώργος-Δέσποινα-Ζωή-Βανέσσα

“Μια μαγική, συγκλονιστική βραδιά, σε συνέχεια πολλών άλλων εμπειριών με τους αγαπημένους μας φίλους «Με Άλλα Μάτια»! Μπήκαμε κι απόψε στα παπούτσια σας, φίλοι μας και σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Με αγάπη, οι φίλοι σας από την Praktiker Hellas”

Στο άνοιγμα των φώτων ο Βαγγέλης Αυγουλάς με καλεσμένους και εθελοντές στη σκηνή

Οι παραπάνω μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι το “Δείπνο στο Σκοτάδι” από την ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια” επανεκκίνησε με μεγάλη επιτυχία. Σχεδόν 3 χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση, η εθελοντική ομάδα μας κατάφερε να προσφέρει σε φίλους και συνεργάτες μία ολοκληρωμένη εμπειρία δείπνου στο απόλυτο σκοτάδι.

Στις 13 Δεκεμβρίου 2022, στο φιλόξενο Κρητικό Κέντρο Αόρη90 άτομα δείπνησαν με ένα πλήρες μενού λίγο διαφορετικά. Το “Δείπνο στο Σκοτάδι” αποτελεί ένα διαδραστικό, όμορφο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων… Μία μοναδική βιωματική εμπειρία που μένει αξέχαστη. Ξυπνά κι οξύνει τις αισθήσεις, πλην της όρασης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την κατανόηση της καθημερινότητας μιας μεγάλης μερίδας ανθρώπων με οπτική βλάβη. Τα άτομα που συμμετείχαν κλήθηκαν να δειπνήσουν στο απόλυτο σκοτάδι αφήνοντας για λίγο στην άκρη την όρασή τους!

Εμπιστεύθηκαν τους σερβιτόρους και τις σερβιτόρες να τους καθοδηγήσουν, να τους σερβίρουν και να τους μυήσουν σε ένα διαφορετικό δείπνο μακριά από κάθε πηγή φωτός.